Trainingen

Sollicitatietraining voor jongeren

Vroeg of laat gaat iedereen solliciteren. Voor school een stage zoeken, een bijbaantje of voor een vaste baan. Soms weet je niet goed waar je moet beginnen. Of als je twijfelt over je aanpak? Dan kun je nu de training solliciteren doen hier op deze website. Het is een zelfhulp programma, je kunt dus geheel zelfstandig aan de slag.

Weerbaarheid voor jongeren (met begeleiding)

Deze cursus is geschikt voor je als: je moeite hebt om voor jezelf op te komen je het moeilijk vindt om kritiek te geven of te krijgen je het moeilijk vindt om vriendschap te sluiten en/of problemen in de sociale omgang hebt je verlegen en teruggetrokken bent Ook als je de volgende vaardigheden wilt verbeteren: […]

Training voor mannen (met begeleiding)

Het leveren van prestaties staat vaak centraal bij mannen. Toch komt dat lang niet altijd overeen met de persoonlijke opvattingen van veel mannen. Ook partners en kinderen zien graag eens ‘de andere kant’ van hun man of vader. Maar het uiten en hanteren van gevoelens kan voor mannen moeilijk zijn. Hoe doe je dat?

Weerbaarheidstraining (met begeleiding)

Vind je het lastig om voor jezelf op te komen? Heb je moeite om nee te zeggen? Vind je het spannend om een gesprek te beginnen? Kun je moeilijk kritiek ontvangen en geven? Dan is de weerbaarheidstraining iets voor jou!

Verbeter jullie relatie (met begeleiding)

Zou je willen dat alles weer zo goed was als vroeger in je relatie? Kun je wel wat hulp gebruiken om weer op het goede spoor te komen.? Deze online training biedt je mogelijkheden om je relatie te verbeteren. Relaties veranderen, jij verandert. Leer hoe je het leuk houdt met elkaar!

Omgaan met mijn boosheid (met begeleiding)

Heb je jezelf al vaker voorgenomen dat je het niet meer zover zult laten komen? Heb je al zo vaak beloofd aan je partner dat het nooit meer zal gebeuren? Wil je nu dat het lukt? Volg dan een training voor meer kans op succes. Je wordt begeleid in het leren herkennen van de opbouw van je woede en het tijdig stoppen van die spanningsopbouw.

Medewerkers

Wie zijn wij?

“Ieder mens heeft een eigen leerstijl. Daarom kun je op JouwHulpOnline lezen, video kijken en met ons praten via de chat”

Quotes

Als er geen reden is om te blijven, is dat een goede reden om te gaan

-Anoniem