Financiële test

Ben jij financieel gezond?

1. Ik heb schulden.

2. Ik betaal mijn vaste lasten...

3. Ik besteed mijn geld aan ...

4. Mijn banksaldo is:

5. Ik koop bij een postorderbedrijf.

6. Mijn administratie is een rommeltje.

7. De post die ik krijg...

8. Ik maak ruzie met mijn ouders, vriend(in) [over geld].

9. Ik gebruik vaak mijn creditcard.

10. Ik denk ’s nachts aan ...

11. Geld betekent voor mij:
Financiële test

Het is belangrijk inzicht te hebben in jouw inkomsten en uitgaven. Omgaan met geld, het lijkt makkelijk. Je ontvangt maandelijks je inkomen, betaalt de rekeningen en daarnaast zijn er grote en kleine uitgaven. Toch vragen veel mensen zich regelmatig af waar het geld toch blijft. Soms leidt dit niet tot grote problemen en wil je gewoon weten hoe je beter je inkomsten en uitgaven op elkaar kunt afstemmen (budgetteren). Het kan ook zijn dat er al achterstanden in betalingen zijn ontstaan en wil je advies hierover. Als jongere vind je het natuurlijk belangrijk om genoeg zakgeld te krijgen en je mobieltje te kunnen betalen. Wat doe je als die rekeningen oplopen?

Jouwhulponline kan hierbij helpen!

Je kunt een financiële test te doen, om meer te weten te komen over jouw situatie. Het is echt niet zo gek dat veel mensen rondlopen met vragen over omgaan met geld. Het gaat bij iedereen wat minder en toch willen we maandelijks voldoende overhouden om leuke dingen te doen. Hoe doe je dat op een slimme manier, maar vooral hoe word je hier bewust van? Voorkomen is beter dan genezen. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via chat of E-mail.

Jouwhulponline heeft ook een speciaal chatspreekuur. Het kan ook zijn dat het allemaal al wat lastiger gaat of dat u het overzicht kwijt bent. Neem dan gerust contact op voor advies. Je bepaalt zelf of u online, zelfs anoniem, of offline contact wilt over omgaan met geld, achterstanden met betaling of schulden.

Liever persoonlijk contact? Wij zijn altijd in de buurt.

Delen

Medewerkers

Wie zijn wij?

“JouwHulpOnline is laagdrempelig en eenvoudig te gebruiken”

Quotes

Soms vergeef je mensen simpelweg omdat je geen afscheid wilt nemen

-Anoniem