Promotiematerialen bestellen

JHO bewegende banner

Er zijn promotiematerialen voor Jouw Hulp Online beschikbaar:

De Jouw Hulp Online visitekaartjes kun je aan iedereen meegeven. Je kunt ze ook op een plek neerleggen waar klanten en/of geïnteresseerden ze kunnen meenemen. De poster kan je ophangen op een plek waar deze voor de klant zichtbaar is. De flyer is de kleine versie van de poster en is handig ter promotie.

We hebben 3 versies van de poster en 3 versies van de flyer, zodat je kunt kiezen welke van de uitspraken op de posters of flyer het best aansluit bij de doelgroep. De verschillende versies gaan over schulden, ruzie en sociale contacten.

De banners zijn te gebruiken op de eigen website. Deze banners kun je linken naar www.jouwhulponline.nl of direct naar de url van de pagina van je keuze. We hebben 2 soorten banners:
– 1 bewegende banner
– 1 statische kleinere banner.

De dynamische chatknop kan op de website geplaatst worden door de volgende HTML code te plaatsen. De afbeelding die zichtbaar is op de website (de chatknop) geeft automatisch aan of de chat bezet of open is en linkt naar de juiste pagina.

<iframe src=”https://jouwhulponline.nl/chatstatus/” width=”172″ height=”50″ scrolling=”no” frameborder=”0″></iframe>

De promotiematerialen zijn gratis te bestellen door te mailen naar communicatie@lumenswerkt.nl

Medewerkers

Wie zijn wij?

“Ieder mens heeft een eigen leerstijl. Daarom kun je op JouwHulpOnline lezen, video kijken en met ons praten via de chat”

Quotes

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan

-Loesje