Relatie en vriendschap

relatie vriendschap

Relatie

Ben je verliefd, dan is alles van je partner mooi en spannend. Je ontdekt elke dag nieuwe dingen aan elkaar en zelfs de fouten van je partner hebben nog iets vertederends. Na die eerste periode van verliefdheid kom je elkaars minder leuke kanten tegen. Kleine en grote ergernissen steken de kop op. Deze ergernissen groeien soms uit tot ernstige relatieproblemen. Je begrijpt elkaar niet meer en communiceren gaat niet of moeizaam. Ook kan het zijn dat je na een tijdje uit elkaar groeit.

Relatie en vriendschap. Het ligt dicht bij elkaar. Iedereen heeft wel eens last van relatieproblemen, ook in de relatie met je vrienden, daar is niets geks aan. Meestal los je deze snel op en kun je weer verder. Maar wat als de relatieproblemen aanhouden? Heb jij last van relatieproblemen? Check het aan de hand van de volgende signalen!

relatie-en-vriendschap

Herken je bovenstaande signalen? Als je meerdere punten herkent, hebben jullie te maken met relatieproblemen. Vraag je partner hoe hij er tegenaan kijkt. Misschien loopt hij wel met dezelfde gevoelens rond. Ga zelf aan de slag, begin vandaag nog! Volg de training “Verbeter jullie relatie”!

Lastig om het gesprek aan te gaan? Of heb je andere vragen? Stel dan direct hier je vraag of Chat met een van onze medewerkers! Wat kun je verwachten van een chatsessie? We helpen je om alles op een rijtje te zetten. We kijken samen naar de belangrijkste oorzaken van jullie relatieproblemen. We leren jullie beter met elkaar communiceren. Als er al langere tijd ruzies zijn dan is het moeilijk om naar elkaar te luisteren. We leren je hoe je op een goede manier naar elkaar luistert, elkaar op een positieve manier aanspreekt en hoe je het best kunt onderhandelen over wat je wilt. We werken het liefst met beide partners maar je kunt natuurlijk ook alleen om hulp vragen.

Is er sprake van heftige ruzies of zelfs geweld, kijk dan eens bij Ruzie en Geweld voor informatie die jou verder kan helpen.

Vriendschap

Je hebt verschillende soorten relaties, waarvan vriendschap toch wel één van de belangrijkste is! Een leven zonder vrienden ziet er eenzaam en treurig uit, je kunt niets delen met een ander. Vaak zit je ook niet lekker in je vel als je geen, of weinig vrienden hebt. Sommige mensen kunnen er beter tegen dan anderen. Een ding is zeker, het is niet makkelijk om nieuwe contacten te leggen, want hoe doe je dat nu eigenlijk, vrienden maken? En hoe onderhoud je je vriendenkring? Wil je graag nieuwe contacten leggen maar weet je niet hoe te beginnen

Delen

Medewerkers

Wie zijn wij?

“JouwHulpOnline is laagdrempelig en eenvoudig te gebruiken”

Quotes

Elke keer als je aan iets denkt wat nog niet is, denk je aan iets wat niet bestaat

-Pavel Somov