Omgaan met geld

Schulden, omgaan met geld, online hulp

Omgaan met geld, het lijkt makkelijk. Je ontvangt maandelijks je inkomen, betaalt je rekeningen en daarnaast zijn er grote en kleine uitgaven. Soms leidt dit niet tot grote problemen en wil je gewoon weten hoe je beter je inkomsten en uitgaven op elkaar kunt afstemmen (budgetteren). Het kan ook zijn dat er al achterstanden in betalingen zijn ontstaan en dat je advies wil. Wat doe je als die rekeningen oplopen?

Vraag je je ook vaak af waar je geld blijft?

Omgaan met geld moeilijk? Voorkom problemen

Het is echt niet zo gek dat veel mensen rondlopen met vragen over omgaan met geld. Het gaat bij iedereen wat minder en toch willen we maandelijks voldoende overhouden om leuke dingen te doen. Hoe doe je dat op een slimme manier, maar vooral hoe word je hier bewust van? Bekijk handige bespaartips!

Voorkom problemen. Zorg dat je geen schulden maakt. Een schuld is snel gemaakt en lijkt een makkelijke manier om snel iets moois te kunnen kopen. Dat klopt! Realiseer je hoe lang het kan duren voordat je schuld is afbetaald. Is dat aanvaardbaar voor jou en jouw portemonnee? Vind je het straks ook nog fijn iets af te betalen waar je inmiddels op uitgekeken bent? Het kan ook zijn dat het allemaal al wat lastiger gaat of dat je het overzicht kwijt bent. Neem dan gerust contact op voor advies.

Je bepaalt zelf of je online, zelfs anoniem, of offline contact wilt over omgaan met geld, achterstanden met betaling of schulden. Je kunt direct je vraag stellen.

Delen

Medewerkers

Wie zijn wij?

“JouwHulpOnline is laagdrempelig en eenvoudig te gebruiken”

Quotes

Trek iets positiefs aan, dat past altijd

-www.zinvol.nu