Gezondheid

 

Lekker in je vel zitten. Werk eraan!

 

Gezondheid is meer dan alleen je lichamelijke gezondheid. Naast lichamelijke klachten kun je ook last hebben van spanningen, piekeren, niet lekker in je vel zitten. Dan hebben we het over je psychische gezondheid. Het is fijn lekker in je vel te zitten. Optimisme helpt daarbij! Soms lukt het niet om alles van de zonnige kant te zien en zit iets je flink dwars. JouwHulpOnline helpt als deze ‘zin’ even weg is en je niet lekker in je vel zit.

Je wilt toch ook blij zijn met jezelf?

Probeer eerst, door bijvoorbeeld met mensen in je omgeving te praten, erachter te komen waarom je niet lekker in je vel zit. Zit jij lekker in je vel? Doe de test “Check je welzijn”. Niet lekker in je vel zitten kan door van alles komen, door een bepaalde gebeurtenis of omdat je last hebt van faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen of verslaving. Last van faalangst? Ga direct zelf aan de slag met een training. Je kunt ook zelf aan de slag gaan met je doelen.

Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

Allereerst moet je jezelf afvragen wat zelfvertrouwen voor jou betekent. Je kunt bijvoorbeeld onderscheid maken tussen niet blij zijn met jezelf of niet voor jezelf durven opkomen. Wil je lekker in je vel zitten? Je kunt verschillende trainingen bij ons volgen, zoals een faalangsttraining, weerbaarheid. Gewoon lekker thuis wanneer het jou uitkomt. Meld je aan voor een online training. Lukt het niet of wil je sowieso begeleiding? Dat kan. Stel hier je vraag.

Delen

Medewerkers

Wie zijn wij?

“Ieder mens heeft een eigen leerstijl. Daarom kun je op JouwHulpOnline lezen, video kijken en met ons praten via de chat”

Quotes

Trek iets positiefs aan, dat past altijd

-www.zinvol.nu